Sisustustaulut

Haluatko yksilöllisen sisustustaulun kotisi seinälle?
Valmistamme laadukkaat Canvastaulut omista valokuvistasi.

Tilaaminen on helppoa ja lopputulos varmasti ilo silmälle. Canvastaulu omasta kuvasta on upea ja yksilöllinen sisustuselementti.
Avustamme tarvittaessa taulun kuvankäsittelyssä ja rajauksessa. Voimme myös muuttaa kuvan mustavalkoiseksi tai seepian sävyiseksi.

Valikoimassamme on useita eri kokoja aina 51cmx76cm asti.
Canvastaulut toimitetaan valmiiksi puiseen kiilakehykseen kiristettynä.
Taulut ovat siis sellaisenaan valmiita seinälle tai ne voi halutessaan myös kehystää.

Materiaali

Canvas on puuvillapohjainen tekstiili jota on vuosisatoja käytetty öljyvärimaalausten pohjana. Tauluihin käyttämämme materiaali on laadukas, erityisesti digitaaliseen tulostukseen valmistettua kangasta. Kuvan läpi toistuu kankaan kuviointi, värien toistuessa samalla valokuvan tarkasti.
Lopputuloksen kestävyyttä voidaan parantaa ruiskuttamalla taulun pintaa suojaava näkymätön pinnoite.

Rajaus

Canvastauluissa kuva jatkuu taulun sivulle saakka. Käyttämämme kehys on 30 mm paksu, älä siis rajaa kuvaa valmiiksi liian tiukaksi. Sopiva vara käännöksiin on 35 mm joka sivulle. Jos kuvassa ei ole riittävästi taittovaraa huolehdimme kuitenkin siitä ettei mitään tärkeää rajaudu pois. Tarvittaessa jatkamme kuvankäsittelyllä kuvanreunoja kääntövaraan tarvittavan määrän.

Kuvatiedoston koko

Canvastauluun tulostettavalta valokuvalta ei vaadita ihmeitä. Tavallisella digikameralla otettu kuva on täysin riittävä. Jos olet epävarma kuvasi laadusta, niin lähetä tiedosto meille sähköpostitse arvioitavaksi, osoitteeseen kuvat@kuvatiimi.fi.

Tilaaminen on helppoa

Voit tilata sisustustaulut helposti kioskistamme paikan päällä tai lähettää tiedoston sähköpostilla. Lähiaikoina avaamme myös HP Photocreation palvelun,
jolla voit tilata tuotteet kotisivujemme kautta.